Edzőterem

Life fitness gépekkel, Word Class edzőterem

Edzés,Egészség!

Legyen fitt, építsen izmokat, vagy hozza formába magát a Telki Tenisz és Sportcentrum edzőtermében!

 

Új WordClass edzőtermünkbe várjuk a sportolni vágyó hölgyeket és urakat. A színvonalas edzésről képzett szakedzőink, a Life Fitness gépei és a kellemes környezet gondoskodnak. Minőségi időtöltés, edzés és kikapcsolódás egyben.

 

Akár testépíteni ,akár kondíciót javítani, vagy akár csak néhány felesleges  kilótól megszabadulni kíván, nálunk a helye! Sokrétű mozgásformák révén biztosítjuk, a különböző típusú testgyakorlást keresők kiszolgálását.

Mozogjon, sportoljon nálunk minél gyakrabban, és meglátja a rendszeres testmozgás meghozza gyümölcsét! Amennyiben segítségre van szüksége, vagy speciális edzéseken szeretne részt venni kérje ki edzőink véleményét, akik szívesen állnak rendelkezésére. Edzettségi szintjének megfelelő ütemterv alapján segítenek javítani állóképességét, izomzatát, és egészségesebbé tenni életét, mindennapjait.

 

Edzőteremünkről bővebben

A tulajdonos szemével

 

Edzőterem

a Telki Tenisz és Sportcentrumban

 

Zentai Csaba, tulajdonos

"A sport számomra a mindennapi élet elengedhetetlen része és mivel meggyőződésem, hogy a sporttal rendszeresen foglalkozóknak életkortól függetlenül sikeresebbé és kiegyensúlyozottabbá válik az élete, mindig, minden környezetemben élőt próbáltam és próbálok rábeszélni a rendszeres sportolásra."

 

 

 

 

 

Tisztelt Sportbarát!

 

Engedd meg, hogy bemutassam a MOM Ingatlan cégcsoporthoz tartozó Telki Sport Centrum (TSC) nemrégiben megnyílt edzőtermét. Jómagam gyerekkorom óta sportolok és több, mint húsz éve rendszeresen járok konditerembe. Úgy gondolom, hogy olyan színvonalas településeknek, mint Telki és Budajenő szüksége van egy színvonalas edzőteremre.

 

Az ötlet régi, azonban sokáig nem voltam biztos benne, hogy megfelelő formátumot találok a projektnek, amíg nem kezdtem rendszeresen edzeni a WorldClass hálózat termeiben.

A WorldClass koncepciója egyszerű, a legkorszerűbb és legjobb minőségű, kizárólag új LifeFitness gépekkel kell felszerelni egy színvonalasan felújított helyiséget, valamint ügyelni kell a megfelelő hangulat és motiváció megteremtésére. Ennek érdekében kiváló minőségű hangtechnikával kell felszerelni a termet és képernyőkön sport témájú motivációs klipeket vetíteni. Ezen felül megfelelő megvilágítást biztosítani, és egy padlótól a plafonig tükörrel borított falat, hogy a teremben edzők lássák magukat a különböző erőfeljesztő és egyéb edzőtermi gyakorlatok végzése közben, hogy ügyelni tudjanak a megfelelő mozgás minden részletére. A gyakorlatok helyes, ahogy mondani szokták „tiszta” elvégzése fontos az izomzat folyamatos fejlődése szempontjából, ezért ajánlom személyi edzőink igénybevételét mindazoknak, akik kezdőként nem ismerik a helyes edzés módját, vagy nem biztosak abban, hogy már meglévő tapasztalat esetén megfelelően végzik a gyakorlatokat. És persze kell egy fitness bár, ahol edzés előtt, közben és után vendégeink elérhető áron vásárolhatnak a sportoláshoz ma már gyakran elengedhetetlennek tartott táplálékkiegészítőket, azaz különböző fehérje és szénhidrát-turmikszokat, energiaszint növelőket, zsírégetőket és valamennyi olyan alapterméket, amelyek fogyasztása hozzájárul a fejlődéshez.

A WorldClass koncepciója egyszerű, a legkorszerűbb és legjobb minőségű, kizárólag új LifeFitness gépekajánlom személyi edzőink igénybevételét mindazoknak, akik kezdőként nem ismerik a helyes edzés módjátpadlótól a plafonig tükörrel borított fal

 

Ugyan vannak még apró részletek, de a lényeg mindössze ennyi. Mindezek figyelembevételével alakítottuk ki a Telki, Kórházfasor 10 szám alatti sport- és gyerekközpontban megnyitott edzőtermünket.

 

A sport számomra a mindennapi élet elengedhetetlen része és mivel meggyőződésem, hogy a sporttal rendszeresen foglalkozóknak életkortól függetlenül sikeresebbé és kiegyensúlyozottabbá válik az élete, mindig, minden környezetemben élőt próbáltam és próbálok rábeszélni a rendszeres sportolásra.

A TSC újonnan nyílt konditerme lehetőséget nyújt arra, hogy bárki megismerkedjen a sport egy hatékony, mégis könnyen elsajátítható formájával, ami rendszeres edzések esetén érezhető és látható eredményt nyújt és pozitívan hat a hétköznapi életvitelre is, bármivel is foglalkozzon az edzeni járó sportbarát a konditerem falain kívül.

 

Az első lépés mindig a legnehezebb, először elmenni egy ismeretlen edzőterembe, gyakran tele szorongásokkal. Hogy könnyebben rászánd magad engedd meg, hogy meghívjalak az első edzésedre 1700 forint helyett mindössze 700 forintért és amennyiben megtetszik, úgy tíz alkalmas bérlet vásárlása esetén további 20% kedvezményt biztosítunk a bérlet árából. Ezt a kedvezményes lehetőséget 2016 végéig terveztem nyújtani, de eszembe jutott, hányan szoktak sporttal kapcsolatos újévi fogadalmat tenni, ezért úgy döntöttem, hogy 2017 január 5-ig érvényes! Mutasd fel a recepción dolgozó kollegámnak ezt a szórólapot és vedd igénybe az első edzésre valamint első bérletre járó kedvezményt!

A TSC csapatával együtt várlak szeretettel edzőtermünkben!

 

Kérje Edzőink segítségét!

 

Képzett szakedzőink szívesen állnak rendelkezésükre, amennyiben professzionális edzéstervre, vagy szakemberek tanácsára lenne szüksége.